Partnere

Microsoft er iTets hovedpartner. Vi har spesialisert oss på å levere Microsoft-teknologi med komplementære løsninger. iTet er en av fire norske "Large Account Resellers" og "Cloud Solution provider"

iTet er en av to i Norge med den høyeste Partnersertifiseringen. Dell er en av verdens største hardwareprodusenter med sterkt fokus på grønn IT.

Cisco er markedsledende leverandør av nettverksprodukter som routere, switcher og IP-telefoniløsninger.

iTet er Telia partner og samarbeidet baserer seg på at iTet er franchisetaker i Klart Svar, som er NetComs egeneide forhandlerapparat i bedriftsmarkedet. NetCom og iTet tilbyr fullverdige og skreddersydde kommunikasjonsløsninger for bedriftsmarkedet.

Leverer programvare for økonomistyring og logistikk med integrerte åpne løsninger for CRM, lønn, e-handel og time/prosjektstyring.

Simpli er en systemleverandør med fagkunnskap i fokus og kan hjelpe ditt selskap med å ta forbedringsarbeidet til nye høyder gjennom effektiv informasjonsdeling og forbedret dokumentkontroll. Dette i samsvar med ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Trend Micro er verdensledende innen: nettverksbasert virusbeskyttelse, internett-innholdssikkerhet, antispionprogrammer, antispam, anti-phishing, innholdsfiltrering, beskyttelse mot informasjonslekkasje og samsvarsevne.

Global marledsleder innenfor sikker tilgangsløsninger. Mer enn 180.000 kunder over hele verden bruker Citrix for å tilby den beste tilgangsopplevelsen til alle slags applikasjoner, og for alle type klienter.

Beyond Security er et internasjonalt selskap som blant annet har laget en løsning for å avdekke sikkerhetshull og sårbarheter i eksterne systemer og interne nettverk basert på automatisert sårbarhetsscanning.

Fujitsu-gruppen er en av verdens ledende globale leverandører av IKT-baserte forretningsløsninger. Fujitsu leverer klienter, servere og lagringsløsninger.

Signal er iTets viktigste leverandør av linjetjenester og ende-til-ende forbindelser for å skape trygg trafikk for våre løsninger.

iTet er en godkjent partner av Norsk Helsenett, les mer om våre tjenester gjennom Norsk Helsenett -> http://www.nhn.no/partner/vare-partnere/itet

iTets samarbeidspartner på leder- og personalstyringsverktøyet iTet Personal

Partner innen forretningskommunikasjon basert på IP teknologi

iTet utnytter i stor grad virtualiseringsteknologier. I den sammenheng er VMware en av våre viktigste partnere. iTet er Solution Provider Professional hos VMware og strekker seg hele tiden opp mot nye kompetansemål.

Sharegate believes that life should be just damn simple. They dedicate their energy to make you happy when dealing with Office 365 and SharePoint.

Veeam