Ledelsesfilosofi

hans nilsen om

 ledelsesfilosofi

​I iTet stiller vi store krav til våre ledere. Gjennom god ledelse skal medarbeiderne i iTet oppnå større utvikling og effekt enn de selv trodde var mulig. Gjennom en konkret utviklingsplan for hver medarbeider, er iTet med på å lede mennesker til å sette høyere mål for seg selv og for iTet som selskap. Dette er krevende for både våre ledere og våre medarbeidere. For å utvikle seg må man ha evner og et ønske om å forandre seg, man må ville bevege seg fremover. Derfor stiller iTet tydelige krav til sine medarbeidere. Bare gjennom tydelige forventninger mellom medarbeidere og lederen vil man sammen utvikle seg og komme i tet.

Vi skal forstå før vi selv prøver å bli forstått. For å oppnå dette jobber vi med å øke hverandres selvfølelse gjennom begrunnede anerkjennelser. Høy selvfølelse er en forutsetning for å kunne sette høye mål både i forhold til seg selv og sine omgivelser. Gjennom å lede hverandre mot disse målene skal vi skape framragende resultater. Det er ledelsesfilosofien i iTet.

iTet - et sted å vokse

Vil du

vokse

med oss?

iTet vokser og etablerer seg flere steder i landet. For å sikre vekst og utvikling er den viktigste søylen i vår strategi sosiologi. Å forstå mennesker og grupper og hvordan vi som individer presterer og utvikler oss. I iTet er mennesket i sentrum!
Vi søker talenter som ønsker å jobbe i iTet.

Vil du vokse med oss?

Et sted å vokse

iTet skal være et sted å vokse for våre kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. 

Som kunnskapsbedrift er vi avhengige av kompetansen hos våre medarbeidere, derfor er det viktig for oss å tiltrekke oss de beste og forvalte deres kompetanse på best mulig måte. Vi vektlegger kompetanseutvikling og investerer årlig i kursing og sertifiseringer. Alle medarbeidere i iTet har en utviklingsplan for å sikre personlig og faglig utvikling. Dette fokuset gjør at vi med trygghet kan levere den kompetansen som kundene etterspør.

Vi vokser også sammen med våre partnere. Ved nye samarbeid finner vi vinn-vinn situasjoner. Vi er opptatt av å holde en tett dialog med samarbeidspartnerne våre og sikrer derigjennom vekst for oss selv og dem.

Gunstige ordninger

Det skal være attraktivt å jobbe i iTet, derfor tilbyr vi mange gunstige ordninger til våre medarbeidere. Blant annet har vi rabattordninger, tilbyr full lønn ved mamma- eller pappapermisjon, støtte til trening, en time treningsfri i arbeidstiden. Alt fordi din trivsel og utvikling er viktig for oss. 

 • Støtte til treningsabonnement
 • Full lønn ved mamma eller pappapermisjon
 • Lunsjtillegg
 • Ekstra kjøregodtgjørelse ved bruk av miljøvennlige kjøretøy
 • Trening i arbeidstiden
 • Velferdsutvalg til de ansatte
 • Svært gode pensjons og forsikringsordninger
 • Vekst og utvikling gjennom kompetanseplan for hver enkelt

 

Trivsel er viktig

Det skal være gøy å gå på jobb, det skaper godt samhold og arbeidsmiljø. Hos oss er det stor takhøyde og gode ideer blir premierte. Vi ønsker at våre ansatte tar ansvar og bidrar til utvikling av selskapet og derfor ønsker vi også medarbeiderene på eiersiden i iTet.

iTet AS

Ledige stillinger

I iTet er vi alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere og tar i mot åpne søknader fra deg som virkelig VIL være med på å skape fremragende resultater sammen med andre.

Vi er på utkikk etter mennesker innen:
 • Utvikling på Microsoft-plattformen SharePoint og CRM
 • Engasjerte konsulenter
 • Løsningsselgere
 • Prosjektledere

Send søknad og CV til talent@itet.no

Se videre nedover for mer spesifikke stillinger

iTet AS

Løsningsrådgiver for digitale verktøy i skolen

iTet er et nasjonalt IT selskap med nordnorske røtter, som hver dag jobber for at våre kunder skal utnytte IT på en smart måte. Slik utvikler vi våre kunder til å nå sine mål. Dette har vi gjort i over femti år med blikket festet mot fremtidsrettede løsninger. Vår viktigste ressurs er medarbeiderne og den kompetanse hver og en har. Denne forsøker vi å utnytte etter beste evne for å bistå kundene. Våre forretningsområder er innen IT services, forretningsløsninger, plattform/klient, infrastruktur og kommunikasjon, med kunder fra både private og offentlige virksomheter

Vi ønsker å utvide vårt satsningsområde for bruk av informasjonsteknologi til offentlig sektor og søker derfor etter en selgende person med bakgrunn fra eller kjennskap til skoleverket. 

Du må ha kunnskap om IT som verktøy og gjerne ha et brennende engasjement for forbedring i skolen. Du ser nytten av at skolen i sin samhandling og pedagogikk tar i bruk IT.  Har du arbeidet i skolesystemene er det en fordel og har du arbeidet med IKT-fagene er det topp. Du må ha lyst til å påvirke beslutningstagere i skolesystemet til å velge gode IT løsninger. Her hos oss kan du ikke være redd for å jobbe selvstendig. Høres dette spennende ut, kan dette være en jobb for deg. Vi stiller oss bak deg med et godt leveranseapparat som bistår når du har kontroll på beslutningsprosessene hos kundene. Du vil være drivkraften vår for hvilke løsninger iTet skal tilby og bygge kompetanse på.  
Vi velger selv å tro at iTets vilkår er gode og vi tilbyr deg lønn etter avtale.

I iTet vil du få muligheten til å ta del i iTets visjon om å være et sted å vokse - både personlig og faglig. Du vil ha interessante og utfordrende arbeidsoppgaver under fleksible arbeidstidsordninger. Dette i et sterkt fagmiljø hvor kurs/kompetanseutvikling er viktig del. Som ansatt i iTet vil du ha en rekke fordeler som gode pensjons- og forsikringsordninger, støtte og tilrettelegging for trening, kurs og utviklingsmuligheter. Vi benytter el-biler i arbeidshverdagen og har du egen miljøvennlig bil får du ekstra kjøregodtgjørelse.
Et lite innblikk i iTet får du her: https://vimeo.com/119526291
 
Vi vil gjerne høre fra deg, så har du spørsmål rundt stillingen kan du kontakte HR- og kvalitetsleder Stian Sørensen på telefon +47 920 21 200 eller e-post stian.sorensen@itet.no .
Vil du søke stillingen så ber vi deg om å sende din søknad med CV til talent@itet.no .

Tromsø

Er du vår neste løsningsutvikler?

Vi opplever økt etterspørsel etter tjenester fra vår Microsoft portefølje og søker etter konsulent(er) som har lyst til å arbeide tett med kunder på Microsoft Sharepoint og CRM løsninger.

iTets team innen forretningsløsninger arbeider med  utvikling av apper og tilpasning av standardløsninger som Microsoft SharePoint og Microsoft Dynamics CRM. Med dette søker vi å gi kundene våre maksimal verdi gjennom effektivisering, kostnadsbesparelser eller tidsbesparelser –  eller rett og slett bare å hjelpe kundene våre til å tjene mer penger.  Vi er ute etter Konsulenter med stor «K» - hvor vi forventer at du har evne til å lytte til kunden og forstå deres utfordringer, utnytte teknologen for å utvikle løsningen og delta i realisering.
 
Din kompetanse
Vi har erfart at for å bli skikkelig dyktige innen et område, må vi gjøre noen valg. Derfor har vi har valgt bort noen teknologier og metoder til fordel for å kunne levere gode løsninger med Microsoft-plattformen. Det høster vi godt av og opplever høy kundetilfredshet på våre leveranser.
Hvis du kjenner deg igjen i stikkordene under så er du av det slaget vi i teamet for forretningsutvikling ønsker å komme i kontakt med.

- Forretningsutvikling
- Virksomhetsmodellering
- Smidig prosjektmetodikk
- JavaScript/TypeScript, HTML, CSS, C#, ASP.NET, .NET
- Microsoft: SharePoint, Dynamics CRM, SQL, Identity Manager, Office 365
- Visual Studio

Du må kunne jobbe selvstendig og ta ansvar for alltid å ha den rette kompetansen til å levere det beste til våre kunder. Selv om fagterminologien er engelsk må du kunne  kommunisere med kundene på flytende norsk.


Arbeidsted

 

Akkurat nå er det mest praktisk om du holder til i Tromsø, men Bodø eller Mo i Rana kan fungere greit.  Kundene våre er ikke akkurat der vi holder til, så for å treffe dem som har behov for vår hjelp. må du reise en del.


Vi tilbyr deg
 
I iTet vil du få muligheten til å ta del i iTets visjon om å være et sted å vokse - både personlig og faglig. Du vil ha interessante og utfordrende arbeidsoppgaver under fleksible arbeidstidsordninger. Dette skjer i et sterkt fagmiljø hvor kurs/kompetanseutvikling er viktig del. Som ansatt i iTet vil du ha en rekke fordeler som gode pensjons og forsikringsordninger, støtte til trening og tilrettelegging for trening i arbeidstiden, kurs og utviklingsmuligheter. Vi benytter el-biler i arbeidshverdagen og har du egen miljøvennlig bil får du ekstra kjøregodtgjørelse.
Et lite innblikk i iTet får du her: https://vimeo.com/119526291
 
Vi vil gjerne høre fra deg så har du spørsmål rundt stillingen kan du kontakte teamleder Roger Eriksen på telefon +47 909 48 146 eller e-post roger.eriksen@itet.no .
Vil du søke stillingen så send din søknad med CV til talent@itet.no .

Tromsø

Vi trenger IT-selger i Tromsø

iTet er en kunnskaps- og verdibasert bedrift som jobber med IT-løsninger med hele Norge som marked. Våre forretningsområder inkluderer driftstjenester med leveranser og forvaltning av infrastruktur, kommunikasjonsløsninger, maskinvare, samt forretningsløsninger. I 2014 omsatte iTet for 260 mill. med utgangspunkt i våre medarbeidere og teknologi fra Microsoft, Cisco, Dell, Vmware og Citrix m.fl. I iTet er det 110 medarbeiderne på våre sju lokasjoner, fra Tromsø i nord til Oslo i sør. Nå trenger vi en selger til å jobbe med våre kolleger i Tromsø.

Din kompetanse
Vi ser etter deg som har erfaring fra salg, er ambisiøs og har lyst å bidra i et selskap som har fokus på kunder, medarbeidere og teknologi. Skal du vinne frem må du være løsningsorientert og evne å bygge relasjoner.  Vårt behov er en pliktoppfyllende, strukturert og vinnende medarbeider med en troverdig fremtreden som bygger langsiktige kundeforhold. Vi ønsker å hjelpe våre kunder til å nå deres mål og du må synes det er spennende med  forretningsløsninger som skaper merverdi for våre kunder. At du er en person som er selvstendig og bidrar til trivsel både hos dine kunder og dine kollegaer - det regner vi som en selvfølge. På lik linje med at din skriftlige og muntlige fremstillingsevne er på godt norsk språk.

Arbeidsoppgaver
Du vil jobbe med strategisk salg/markedsarbeid med oppsøkende salg til nye kunder samt kundepleie og oppfølging av eksisterende kunder. Dette innebærer å ha en strukturert tilnærming til oppfølging, bearbeiding og lukking av salgsmuligheter og se etter nye muligheter. Arbeidssted vil være Tromsø.

Vi tilbyr deg
I iTet vil du få muligheten til å ta del i iTets visjon om å være et sted å vokse - både personlig og faglig. Du vil ha interessante og utfordrende arbeidsoppgaver under fleksible arbeidstidsordninger. Dette skjer i et sterkt fagmiljø hvor kurs/kompetanseutvikling er viktig del. Som ansatt i iTet vil du ha en rekke fordeler som gode pensjons og forsikringsordninger, støtte til trening og tilrettelegging for trening i arbeidstiden, kurs og utviklingsmuligheter. Lunsjtillegg har vi også.  Vi benytter el-biler i arbeidshverdagen og har du egen miljøvennlig bil får du ekstra kjøregodtgjørelse.

Et lite innblikk i iTet får du her: https://vimeo.com/119526291

Har du spørsmål rundt stillingen kan du kontakte salgsleder Bjørn Petter Jenssen  på telefon +47 911 16 000 eller e-post bjorn.petter.jenssen@itet.no

Din personlige søknad med CV sendes til bjorn.petter.jenssen@itet.no .

 

Trainee Salten

Trainee Salten er et samarbeid mellom 21 bedrifter i Bodø og Salten-regionen hvor det er utviklet et traineeprogram på 22 måneder hvor traineen får testet og utviklet sin kompetanse i to ulike bedrifter, hvor hver modul varer i 11 måneder.

iTet har siden 2006 hatt 5 traineer, inkludert traineen vi har i dag. 2 av traineene har fått fast ansettelse hos iTet etter endt traineeprogram.

For iTet er det viktig å støtte opp om traineeordningen da vi kan være med på utvikle nyutdannede siviløkonomer og sivilingeniører og beholde kompetansen i Nord.

Tidligere traineer:

Andreas Bredesen
"Arbeidsoppgavene som trainee hos iTet AS bestod i å automatisere bestillingsprosessen ved bestilling av ASP-tjenester. Den omfatter utvikling av online bestillingssystem som skal knyttes mot andre systemer. Dette omfatter integrasjon med faktureringssystem, integrasjon med interne servere for opprettelse av brukere til de forskjellige tjenestene, samt utveksling av data med eksterne leverandører av programvare."
Jørgen Einejord
"På iTet var arbeidsoppgavene i stor grad knyttet opp mot 2 større prosjekter, ISO 14001 sertifisering (Miljø) og ISO 9001 sertifisering (Kvalitet). Miljøsertifiseringen ble fullført mens jeg ennå var trainee i selskapet, og det var en lærerik prosess å styre et så relativt omfattende prosjekt start til slutt."

Kontakt

Har du spørsmål om det å være Trainee i iTet, ta kontakt med:

Stian Sørensen​

 

E-post: stian.sorensen@itet.no

 

Tlf: 920 21 200

Vil du bli lærling?

iTet er godkjent lærlingebedrift etter Fylkeskommunens retningslinjer.

iTet har vært lærlingebedrift siden år 2000 og har siden den gang hatt totalt 30 lærlinger inkludert de som er hos oss i dag. 11 av disse har oppnådd fast ansettelse hos oss etter endt lærlingetid. De fleste av de øvrige som har vært lærling i iTet er ute i fast jobb i andre bedrifter eller under videre utdannelse.

Vi har satt oss som mål at alle lærlinger i iTet oppnår karakteren Meget Godt Bestått ved fagprøven.

Lærlinger i iTet vil:

 • Følge en egen målplan med mål som skal oppnås i løpet av lærlingeperioden
 • Bli tildelt en fadder som skal følge deg gjennom hele lærlingeperioden
 • Få mulighet til å sirkulere i avdelingene gjennom en 2 års periode. Eks. 3 måneder på verksted, 6 måneder på kundesenteret, 6 måneder i Drift, 6 måneder i leveranse etc. Dette for at lærlingen skal være innom alle fagområder i løpet av toårsperioden
 • Kunne delta i alle felles arrangementer, både faglige og sosiale
 • Få mulighet til å ta sertifiseringer i løpet av lærlingetiden
 • Gjennom å ta ansvar, opparbeide deg kunnskap, vise initiativ og vilje til gjennomføring: kunne posisjonere deg til å få fast ansettelse hos iTet etter endt lærlingekontrakt

Lærlingenes erfaring

​Emil Sandberg Lyngved i Bodø - «Jeg har vært lærling i iTet i 1,5 år og lært veldig mye. Jeg har fått sitte på kundesenteret i store deler av lærlingetiden og har lært mye om kundeservice og hvordan man behandler kunder som har problemer med IT.»

Joachim Løkås i Mo i Rana - «Jeg begynte som lærling i iTet i oktober og tidligere arbeidet jeg som en del av skolen 1-3 dager i uken. I tillegg hadde jeg sommerjobb i iTet før jeg begynte som lærling. Jeg har fått gjort mye forskjellig på Mo og har blant annet jobbet som konsulent. Jeg lærer mye av de eldre konsulentene og får være ute hos kunder og har blant annet fått migrert over systemer da en kunde ble kjøpt opp og skulle over på et annet domene. Da var jeg ute hos kunde hele dager i 2 uker.»

Morten Hoel Sæther i Hamar - «Kontoret på Hamar er relativt ny oppstartet og jeg har derfor fått muligheten til å jobbe med telefoni, AV-løsninger og ren IT. Jeg har jobbet med en av iTet's seniorkonsulenter på Oslokontoret og har blant annet organisert en stor leveranse på 95 maskiner som ble installert med Image til en kommune-kunde.»

Kontakt

Har du spørsmål om det å være lærling i iTet, ta kontakt med:

Stian Sørensen

 

E-post: stian.sorensen@itet.no

 

Telefon: 920 21 200.

I iTet har vi erkjent at IT handler om mennesker, derfor er mennesket i sentrum hos våre kunder, våre samarbeidspartnere og våre medarbeider. Vi vet at i kraft av å være et menneske som del av en helhet påvirker våre medarbeidere daglig livet til mange utenfor kontorets vegger. Vi ser det som vår oppgave å tilrettelegge for at også disse menneskene når sine mål og får en god opplevelse med iTet. iTet kaller dette familiestøttene arbeidsplass. For å få personlig utvikling må vi også erkjenne at medarbeiderne våre har en familie som skal ivaretas og være med i den enkelte medarbeiders personlige utvikling. Derigjennom kan man vokse både personlig og faglig i iTet.

Personlig

vekst

&

utvikling

i fokus

Vi ansetter mennesker som stiller krav til seg selv og selskapet, og som vil vokse og utvikle seg videre med oss. De fleste mål vi setter oss må realiseres sammen med andre. Vi vil ha medarbeidere som sier det de mener, og er åpne og ærlige på hva de vil oppnå og når.

Vi lærer gjennom våre handlinger ikke våre refleksjoner. Refleksjoner skaper nye refleksjoner. Læring er ny handling. Gjennom personlig vekst og utvikling vil våre medarbeidere oppnå læring i iTet og derigjennom skape bedre resultater for iTet og seg selv. Dette er vårt mål.

iTet - et sted å vokse