art-itet-2079_jpg.jpg

Våre

 Kurs & Seminar

​iTet holder regelmessig kurs og seminarer for våre kunder. Informasjon og oversikt over planlagte seminarer finner du i listen nedenfor. Hvert seminar har en kontaktperson som kan bistå med mer informasjon. Vel møtt til kompetansepåfyll hos en nasjonal kunnskapsbedrift!

Kommende Arrangementer:

Vi inviterer til mentalt og faglig påfyll med inspirerende foredrag, god mat og drikke og en fantastisk avslutning på Verket

Mange prosjektledere jobber med MS Project uten å ta ut det fulle potensialet i programmet. Vi kjører derfor bedriftsinterne kurs for de bedrifter som ønsker dette. Kurset kombinerer gjennomgang av programmet med praktisk oppgaveløsning. Dersom du ønsker mer informasjon om våre kurs så ta kontakt med iTet.

Dette er et kurs for de som ikke jobber med Excel til daglig, men som fra tid til annen må behandle oppdrag, bestillinger eller rapportering i Excel. Kurset er lagt opp med praktiske øvingsoppgaver underveis i kurset. Ta kontakt med iTet for mer informasjon om våre kurs.

Office pakken

Vi kjører kurs i Excel, Word og PowerPoint slik at du lærer å bruke disse verktøyene på en effektiv og riktig måte. Du vil lære viktige funksjoner, og få en forståelse av de grunnleggende prinsippene i programmene

Microsoft Project

Vi arrangerer bedriftsinterne kurs i Microsoft Project. Kurset fokuserer på planlegging, ressurser/kostnader, oppfølging og rapportering i Project 2013. Dersom ønskelig kan dette også kombineres med en kort introduksjon til prosjektledelse.

Kursholder er sertifisert "MCTS: Project 2013" og "Project Management Professional". Dette sikrer deg at kursholderen både kjenner MS Project og de generelle utfordringene en prosjektleder møter i hverdagen.

Kurset inkluderer en bok i MS Project som kan benyttes som oppslagsverk etter kurset, samt 2 timer oppfølging i etterkant. Ta kontakt med iTet for mer info om kurset og referanser.

 

Andre kurs

Dersom du ønsker et bedriftsinternt IT kurs så har vi sertifiserte medarbeidere og samarbeidspartnere som kan holde kurs innenfor de aller fleste tema. Ta kontakt og fortell oss hva ditt behov er, så finner vi en løsning som passer dere.

iTet gjennomfører jevnlig kurs og seminarer som er åpen for påmelding. I listen over ser du de kursene og seminarene som er planlagt i nær framtid.